ITALIJAN UZEO MERU JK!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2010, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJAN UZEO MERU JK!

Najprovokativnija srpska pevačica ne štedi na obući. Poznati italijanski dizajner Đordano Toresi doleteo je u Beograd kako bi Karleuši uzeo meru za unikatne cipele koje će napraviti, a ona će ih nositi na nekom od predstojećih koncerata.

Najprovokativnija srpska pevačica ne štedi na obući.

Poznati italijanski dizajner Đordano Toresi doleteo je u Beograd kako bi Karleuši uzeo meru za unikatne cipele koje će napraviti, a ona će ih nositi na nekom od predstojećih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koncerata.

- Oduševljen sam Karleušinom energijom i želim da joj napravim specijalan model cipela. Do sada sam dizajnirao za Dženifer Lopez, Moniku Beluči i mnoge druge zvezde, ali mi se Karleušino stopalo posebno dopalo - rekao je Đordano za Kurir.

Na te reči hvale Karleuša nije ostala imuna.

- Ja volim visoke potpetice, a ti si tako mali. Pravi Italijan - našalila se JK i kleknula, kako bi bila iste visine sa dizajnerom.

Izgleda da Karleuši nije lako uzeti meru, ali Toresi se snašao.

Z. Radulović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.