ISTRIPOVAO MAČO MUŠKARCA: Maja na najbrutalniji način udarila na Zvezdanov ego - MA BRE, HOĆE DA BUDE FILIP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 09:10

ISTRIPOVAO MAČO MUŠKARCA: Maja na najbrutalniji način udarila na Zvezdanov ego - MA BRE, HOĆE DA BUDE FILIP!

Potkačila ga, onako ljudski!

Maja Marinković u Šiša baru razgovarala je sa voditeljem o kraju ljubavnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i njegovom pomirenju sa Anđelom Đuričić.

- Započeli smo odnos, neke stvari su neizbežne, koliko god je tvrdio da neće biti sa mnom, da neće doći do aftera, a ja sam dokazala da to nema smisla. On se meni svideo, bilo mi je lepo sa njim, ali nije kliknulo. Mislim da ima potrebu da sve devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budu zaljubljena unjega. Pričao mi je da mu više prijam nego Anđela, da me više poštuje. Rekao mi je da treba da se raziđemo jer ima sve više emocija i da neće moći da se raziđe od mene, pa sam vrtela što on meni tako priča i da li samo traži izgovor. Ma bre, ja sam došla do zaključka da treba da prekinem taj odnos. Jednom je napravio lažnu frku, pokupila sam stvari i otišla u sobu, da bi posle jednog dana kad nismo razgovarali poljubio me i zvao me da ostname da spavam u izolaciji. Rekao mi je da je Anđeli čestitao slavu i da mogu da obave taj razgovor, meni se to prvi put nije svidelo i rekla sam da ne želim da budem deo gulaša, ja mu nisam ni Ana, ni Anđela. Neko ga je trpeo godinama - govorila je Maja na samom početku.

- Da li si iskoristila tu situaciju da se oslobodiš njega jer nije kliknulo? - pitao je Marko Đedović.

- Nije kliknulo, nisam iskoristola tu situaciju. On je dobar prijatelj, ali loš partner. Uvek sam imala u glavi Aninu rečenicu "bezuslovno mu veruj". Mislim da je imao osećaj da ću ja da izludim za njim, a tu priču mogu da popiju devojke koje su imale dva i po frajera u životu, a ja ne. Mogu da budem loša i najgora i da idem glavom kroz zid, ali kad ide i srce. Mislio je da ću da ludim za njim kao Anđela. Mislim da hoće da bude mačo muškarac, da se takmiči ko će da vrti više devojaka, kao Filip u nekim situacijama - nastavila je ona.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.