ISTRČALA NAPOLJE U SUZAMA! Luni Đogani su pustili pesmu za Slobu, a MIljana je ZAKOPALA pred svima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRČALA NAPOLJE U SUZAMA! Luni Đogani su pustili pesmu za Slobu, a MIljana je ZAKOPALA pred svima!

Zna da ujede.

Zadrugari su tokom večerašnje žurke poseno raspoloženi, jer ih večeras zabavljaju Gazda Paja, Vojke Đans, Yang Palk, Buraz Đans, kao i članovi grupe ''Kurtoazija'' - Đekson, Persan i Twokey, kao i Magla bend.

AUTO JOJ LETEO U VAZDUH ZBOG NJEGA... Dušica je presekla i donela konačnu odluku, evo i koju

Momci iz Magla benda svoj nastup otvorili su pesmom 'Samo se noćas pojavi', koja je posebno pogodila Lunu Đogani. Ona je iz sveg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasa pevala stihove pesme koju je posvetila bivšem dečku Slobodanu Radanoviću.

- Bravo! - vikala je Luna nakon pesme.

Podsetimo, ona je za godišnjicu njihove pesme tražila od Drveta mudrosti da joj pusti upravo ovu pesmu, ne znajući da je u tom trenutku razgovarala sa Slobom Radanovićem, što je saznala kada je zadrugarima pušten taj snimak.

Kada je ova pesma ponovo bila na repertoaru, Luna Đogani je završila u suzama, a Miljana Kulić je izašla na binu i pevala malo izmenjenim tekstom.

- Sa novom se ženom pojavi - pevala je Miljana Kulić stihove ove pesme kada je izašla na binu, dok je Luna bila u suzama. Ovo je Đoganijevu žestoko pogodilo, pa je izašla iz prostorije, uplakana.

- Ona se meni smejala, a ti si je podržala! Ženu (Miljanu) koja te ovde naziva dr*ljom! Sram te bilo! - rekla je Đoganijeva Olji Bajrami pre nego što je izašla.

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.