Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 16:47

ISTORIJA SE PONOVILA U "ELITI" - produkcija se odmah oglasila, nakon donete odluke: Očekuje se HAOS

Izgleda da će morati opet da gledamo ovo sve.

Pošto sinoć nije došlo do izbacivanja, vođa i ove nedelje je Pablo Milevski. Istorija se ponovila i ovog puta te će Pablo morati kao i prošlog ponedeljka da podeli budžete, što je i potvrđeno i pismom produkcije.

Milevski se ne smatra jakim igračem te će pojedini zadrugari da iskoriste priliku kako bi se izborili za dominaciju u okvirima ove emisije i uzeli što veći budžet.

- Draga Elito, Veliki šef >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vam šalje novac za nedeljne troškove, zadrugara treba da dobiju 3000dinara, treba da dobije 4000dinara, 5 treba da dobije 5000dinara. Vođa mora razdeliti novac onako kako sam misli da treba i napominjemo da vođa mora da obrazloži svoju podelu i da se mora videti ko je koliko novca dobio - glasilo je pismo.

Kako će se Pablo snaći ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.