ISTOPIO SE: Brenin sin posetio ESTETSKOG HIRURGA - išao na LIPOSUKCIJU?! Nećete VEROVATI kako SADA izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTOPIO SE: Brenin sin posetio ESTETSKOG HIRURGA - išao na LIPOSUKCIJU?! Nećete VEROVATI kako SADA izgleda

Pored rigorozne dijete i napornih treniga, odlučio se i na taj korak.

Kako navodi "Kurir", Viktor Živojinović smršao je čak 50 kilograma, ali mu je u tome pomogao i estetski hirurg.

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića već više od godinu dana drži rigoroznu dijetu i naporno vežba, ali je ipak morao da potraži pomoć stručnjaka, pa se nedavno podvrgao liposukciji.

Zavidni rezultat

Naslednik čelnika "Granda" postigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zavidne rezultate prirodnim putem, ali ipak je želeo još masnih naslaga da skine, naročito oko stomaka, koje su se najteže topile. Zbog toga je posetio jednu privatnu kliniku i oslobodio se i tog viška koji mu je smetao.

- Viktor je zahvaljujući popularnoj opciji kozmetičke hirurgije poboljšao oblik svog tela i isisao masne naslage sa određenih delova. Hirurg nije imao mnogo posla u njegovom slučaju, već je upotrebljena blaga korekcija. Da je došao ranije, sa mnogo kilograma više, operacija bi bila rizična i  ne bi je tako lako podneo - otkriva dobro obavešten izvor "Kurira".

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Jul 6, 2019 at 8:52am PDT

Uprkos odrađenoj liposukciji, Živojinović mora striktno da se pridržava zdrave ishrane. U suprotnom bi lako vratio kilograme i njegov trud bi pao u vodu.

- On se kvalitetno hrani i trenira. Alkohol konzumira povremeno, uglavnom kada su neke važne prilike, ali trudi se da bude umeren u svemu. Pre nekoliko godina bilo je malo teže jer je bio mlad i nestabilan, ali sada je zreo momak i svestan je svojih prioriteta. Kao bucko je bio simpatičan svima, ali sada je postao ozbiljan frajer. Razlika se može uočiti na njegovim fotografijama na Instagramu, a uživo pogotovo - rekao je jedan prijatelj porodice Živojinović za "Kurir".

Viktor se inače dugo mučio sa viškom kilograma, ali nikada nije imao dovoljno volje i elana da smrša jer se u kući kod Živojinovića dobro jede. Oduvek je bio hedonista i uživao je u kuhinji i u spremanju raznih specijaliteta, ali tome je došao kraj. Pre četiri godine prvi put je počeo sa ozbiljnom dijetom i rezultati su bili vidni. Ali, kada se opustio, opustilo se i njegovo telo, pa se ugojio. Sada je totalno druga priča i ozbiljan je u nameri da bude fit kao njegova braća Stefan i Filip.

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on May 25, 2016 at 11:03am PDT

❤️❤️

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Oct 30, 2016 at 10:20am PDT

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Jul 16, 2017 at 11:06am PDT

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Sep 28, 2017 at 6:09am PDT

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on Jul 21, 2019 at 6:06am PDT

STUDENTSKI DANI SLAVNIH: Evo koje fakultete su pohađali Rada, Ognjen, Zorica, Bajaga, Tozovac, Čkalja... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GODINU DANA NA DIJETI, ALI NIJE CAKA U TOME Brenin sin je smršao čak 50 KILOGRAMA, ali evo kako se zapravo prepolovio

Izvor: Blic, 23.Jul.2019

Viktor Živojinović u poslednjih godinu dana uspeo je da skine veliki broj suvišnih kilograma, ali je pored rigoroznih dijeta koje je držao, kako se navodi, morao da potraži i pomoć stručnjaka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.