ISTINA O SUKOBU Gorana Bregovića i Olivera Mandića: 10.000 MARAKA, samo to ću vam reći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 19:15

ISTINA O SUKOBU Gorana Bregovića i Olivera Mandića: "10.000 MARAKA, samo to ću vam reći!"

Isplivala na videlo!

Nakon nekoliko godina, Žika iz grupe "Zana", odlučio je da otkrije da je pesmu "Jabuke i vino" umesto Željka Bebeka trebalo da otpeva Goran Bregović.

Tom prilikom je Žika otkrio i detalje sukoba Bregovića i njegovog kolege Olivera Mandića.

- Goran Bregović je bio kandidat za tu pesmu i to prvi, ali kada je došao kod mene u stan sa Oliverom Mandićem njih dvojica su se zakačili i Oliver je rekao da će on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to da otpeva, a Goran se kao fin momak povukao, naravno. Ali, na kraju nije ni on otpevao. Ta pesma koštala je 10.000 dolara i 10.000 maraka, samo to ću vam reći i ništa više - istakao je Žika jednom prilikom i dodao da je Marina Tucaković bila član grupe "Zana" na njenom samom početku:

- Ona je bila član sve vreme, a osim što je pisala tekstove, ona je i otpevala jednu moju pesmu koja se zove "Sunčice", na albumu "Mirzinog jata", grupe koju smo takođe napravili Radovan i ja. Otpevala je solo pesmu i to odlično. Osim toga, ona se pojavljuje i u dva naša spota - za pesmu "Leto" i za pesmu "Dodirni mi kolena", koji je snimljen 2017. godine. Tu se pojavljuje zajedno sa Oliverom Mandićem, koji me je na kraju spota čak i opsovao. To su dvoje ljudi koje ja volim najviše na svetu, koji su moja familija - zaključio je Žika Zana pre par godina za "Ekspres".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.