ISTINA O PARAMA I KAMATI: Atija konačno PRIZNAO da je dao Luni 15.000 EVRA, a ONA NJEMU OVO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 18:09

ISTINA O PARAMA I KAMATI: Atija konačno PRIZNAO da je dao Luni 15.000 EVRA, a ONA NJEMU OVO?!

Ne kaje se zbog svojih postupaka!

Ipak, u poslednjem intervjuu je stavio tačku na brojna govorkanja, uz napomenu da jako retko prati sve ono što se dešava budući da se trudi da sačuva Ninu Đogani i ćerku Blankicu od konstantnih svađa njihovih članova porodice.

Pre svega, Andrej je istakao da se ne kaje što je pomogao Luni Đogani dajući joj deo novca za kupovinu stana.

- Ne kajem se. Dao sam joj 30.000 evra jer su joj zafalile pare za stan. Čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je razmišljala da pozajmi novac na kamatu, nudili su joj neki novac na kamatu, ali ja sam joj rekao da to ne dolazi u obzir. Dao sam joj novac, tačnije pozajmio, bez kamate, naravno - ispričao je Atijas za "Star", da bi zatim stavio tačku i na spekulacije o tome da li mu je Đoganijeva prodala ili poklonila automobil.

- Auto sam kupio za 15.000 evra. To nema veze sa stanom, odmah da se razumemo. Ona je meni htela da pokloni automobil koji je osvojila u "Zadruzi", ali sam ja rekao da to ne želim nego da hoću da kupim, jer je ona ta kola krvavo zaradila. Konsultovali smo se sa servisom i oni su nam rekli da auto vredi 15.000 evra, ja sam ga kupio i to je cela istina. Ne znam odakle Gagiju da mi je poklonila kad nije. Da je htela - jeste, ali ja to nikad ne bih prihvatio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DAO SAM JOJ 30.000 EVRA, RAZMIŠLJALA JE DA POZAJMI NA KAMATU" Andrej tvrdi da je pomogao Luni da kupi stan i da mu je ONA PRODALA AUTO koji je dobila nakon "Zadruge"

Izvor: Blic, 31.Maj.2020

Andrej Atijas je stavio tačku na brojna govorkanja, uz napomenu da jako retko prati sve ono što se dešava budući da se trudi da sačuva Ninu Đogani i ćerku Blankicu od konstantnih svađa njihovih članova porodice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.