ISTINA O DROGAMA: Revoltirana Milica Pavlović uzdrmala Srbiju priznanjem! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA O DROGAMA: Revoltirana Milica Pavlović uzdrmala Srbiju priznanjem! (FOTO)

Nije izdržala!

Pevačica Milica Pavlović rešila je nesporazum koji je nastao kada su u pojedinim medijima pisali da su joj "nudili drogu", ali da je uvek odbijala.

Ona je odlučila da stane na put glasinama i preko svog Instagrama obratila se fanovima da pojasni o čemu je zapravo reč.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 5, 2018 at 2:14pm PST

- Osetila sam potrebu da demantujem navode koji su se danas pojavili u novinama. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očigledno je da je došlo do nekog nesporazuma. Ljudski se nadam da je tako. Rekla sam da nemam poroke i da mi nikada nisu nudili drogu, a ne da sam bila u situaciji da su mi nudili razne opijate i da sam ih odbijala. Toliko - napisala je Milica.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 7, 2018 at 6:12am PST

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AFERA "DROGA"?! Nakon tvrdnje da su joj nudili DROGU, Milica Pavlović se oglasila sa OVOM porukom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 10:42

Poroci?!..Nakon što je izjavila da su joj nudili drogu, ali da nikada nije uzimala, Milica Pavlović je izazvala lavinu komentara i pažnju javnosti...A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Sep 18, 2018 at 4:44am PDT..Kako bi razjasnila o čemu se ovde radi, Milica je na svom Instagram...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.