ISTINA O BRAKU NATAŠE DNK: Ovom čoveku rodila je dve ćerke, a evo ŠTA, zapravo, misli o njemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 11:39

ISTINA O BRAKU NATAŠE DNK: Ovom čoveku rodila je dve ćerke, a evo ŠTA, zapravo, misli o njemu!

Reči i Dušanov osmeh kao najjača zahvalnost!

Nataša Aksentijević važi za jednu od najtalentovanijih i publici najinteresantnijih TV lica sa domaće javne scene, a o njenom privatnom životu malo se zna.

Nataša je već godinama u srećnom braku sa Dušanom, sa kojim ima dve ćerke, ali sa suprugom se retko kad pojavljuje u javnosti.

Pre nekoliko godina, pažnju je privukla voditeljkina izjava da se njenom mužu dopada starleta Nataša Šavija, a pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga Aksentijevićeva je priznala i da joj je Dušan u prošlosti oprostio pojedine, kako kaže, krupne greške.

- Kada mi je oprostio neke stvari, tada me je potpuno oborio s nogu. Mislila sam da tolika ljubav i razumevanje postoje samo u knjigama, a onda sam shvatila da sam ja srećnica koja to ima. Za mene je to bilo iznenađujuće. Znam da bi vama novinarima sada bilo najbolje kada bih rekla da mi je oprostio prevaru, ali nije to bilo posredi - rekla je Nataša Aksentijević jednom prilikom.

Објава коју дели Natasa Aksentijevic (@natasaaksentijevic)

Nataša, koju svi znaju po nadimku "DNK" po emisiji koju je nekada vodila, podelila je fotografiju suprga uz emotivne reči.

- Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutakad kad samo klima glavom, ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svenu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Dukarica nije nezaslužen nadimak - istakla je voditeljka i glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ume da mi SKAČE PO ŽIVCIMA" Srpska voditeljka javno i iskreno o mužu koji se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti

Izvor: Blic, 06.Feb.2021

Voditeljka Nataša Aksentijević posvetila je emotivnu poruku suprugu Dušanu, sa kojim je već deceniju u srećnom braku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.