ISTINA JE, RAZVODIO SAM... Bane Mojićević otvorio dušu i otkrio SVE o svom braku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2017, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA JE, RAZVODIO SAM... Bane Mojićević otvorio dušu i otkrio SVE o svom braku! (VIDEO)

Posle svih priča, oglasio se i on!

U poslednjih nekoliko dana procurila je u javnost priča da se pevač Branislav Bane Mojićević, navodno, razvodi, kao i da već neko vreme ne živi u stanu sa suprugom Milicom i njihovo dvoje dece. U emisiji "Amidži šou" pevač je rešio da otkrije istinu o svom odnosu sa suprugom.

(18+ VIDEO) SRBIJA U ŠOKU! Soraja sa OTKRIVENOM DOJKOM došla u Amidži šou!

- Istina je, razvodio sam. Ali struju po komšiluku. I onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komšije nisu bile zadovoljne, pa su podelile to sa ostalim komšijama i novinarima - pokušao je da priču odvuče na duhovitu stranu folker.

ZADRUGA ĆE S*KSPLODIRATI! Čuvena srpska pevačica ulazi u rijaliti! Napraviće haos U MOMENTU! (FOTO)

On je dodao:

- Da, u stanu sam vežbao, kablovi, prekidači... Atelje. Nisam dobro izolovao stan pa se bavim u tom stanu aktivnostima koje nisu mnogo bučne.

Bane se zatim uozbiljio i rekao da je u braku bilo razmirica, ali i da je sa ženom još uvek zvanično venčan.

- Istina je da nisam bio u stanu neko vreme. Bilo je razmirica, problema koje smo rešili, ali ne razvodimo se. Ne mogu reći da mi je brak savršen, jer nije, ali u svakom odnosu postoje razmirice i oscilacije - rekao je Mojićević.

Pogledajte snimak:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.