ISTA SI MINA VRBAŠKI, RAZVLAČIŠ SE PO KREVETU: Milica i Mensur OPET U KLINČU - Stegao je za ruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 14:49

ISTA SI MINA VRBAŠKI, RAZVLAČIŠ SE PO KREVETU: Milica i Mensur OPET U KLINČU - Stegao je za ruku!

Nazvao je njenim imenom.

Ni ovo jutro u Zadruzi nije moglo da počne bez nečije svađe, a danas su se za to pobrinuli Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić.

Naime, Mensura je naljutilo što Milica nije mogla odmah da se probudi kada je Veliki šef pustio muziku, a nakon što je nekoliko puta pozvao da ustane, uporedio je sa bivšom devojkom i zadrugarkom Minom Vrbaški.

A post shared by Kofi i Lole (@kofica_kofi)

- Ista si Mina Vrbaški, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se razvlačiš po tom krevetu! - provocirao je Mensur.

Milica je ubrzo potom ustala i otišla u pušionu, kako bi popila kafu, a tamo se nalazila MC Aleks, kojoj se Veselinovićeva požalila.

- Kako bi tebi bilo da te dečko uporedi sa bivšom? I to sa Minom Vrbaški... - pričala je vidno iznervirana Milica, a ceo razgovor poslušajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.