ISTA JE ANABELA, SAMO RECITUJE: Amidžić i Kockareva komentarisali to što Luna hoće da bude pevačica

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTA JE ANABELA, SAMO RECITUJE: Amidžić i Kockareva komentarisali to što Luna hoće da bude pevačica

- Kija neće biti, sigurno.

Uspeh koji je Kija Kockar postigla kada je reč o muzičkoj karijeri pomalo je nestvaran čak i onima koji su je podržavali tokom prve sezone "Zadruge". Iako su mnogi prognozirali da će postati ispričana priča u roku od dva meseca po okončanju rijalitija, vlasnica hita "Potpis" je iz meseca u mesec sve aktuelnija, emisije u kojima gostuje sve gledanije, a samim tim i njeni nastupi sve plaćeniji.

MARKO I LUNA RAZMENJUJU NEŽNOSTI: Nežno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čulno, senzualno, a onda - FUJ! Dok nije OVIM UPROPASTILA!

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško zlo!

Nedavnim dolaskom u "Amidži šou" Kockareva je, otpevavši dve pesme uživo, pokazala kako zaista zvuči njen glas uživo, a sam voditelj Ognjen Amidžić, kao neko ko već godinama unazad posmatra nastajanje i nestajanje zvezda, izneo je svoje mišljenje o tome da li će i "Zadruga 2" iznedriti novu zvezdu Kijinog kalibra.

ŠPANSKA SERIJA U ZADRUZI: U ceo PAKAO PRELJUBE uključio se Davidov brat - SUROVE REČI I PIŠTOLJI! (FOTO)

- Ne mogu nikada da se ponavljaju likovi i događaji, ni u "Farmi" nisi mogao da imaš preslikanu priču, pa ne verujem da će moći i ovde. Može da se pojavi neko drugi, ali potpuno autentičan. Ko će i na koji način, to ne znam, ali sigurno će se pojaviti neko. Ima ljudi koji skreću pažnju nekom drugom pričom - istakao je Ognjen za Svet, a na pitanje o Luni Đogani i tome da li i ona može da se ostvari kao pevačica poput Kockareve, voditelj je odgovorio:

- Opet ću reći - Kija ima svoju priču i tu nema ponavljanja, mora da se pojavi neko sa svojom, autentičnom pričom da bismo pričali o tome - jasan je bio Amidžić.

NADAM SE DA JE SREĆNA... Sloba se POKAJAO što je Lunu predao Marku? KASNO!

Podsetimo, kada je je Kiji Kockar postavljeno isto pitanje početkom januara, ona je imala prilično grub odgovor na račun Lune Đogani.

- Vidim da želi da bude ja, ali može samo da pokušava da postane pevačica. Jedna je Kija Kockar, a ona može samo da krene stopama njene majke. Gledala sam "Zadrugoviziju" kada sam se vraćala iz Holandije i tu me je podsetila na početke njene majke, to nije bilo čak ni recitovanje. Ma, nek radi šta hoće, Kija nikad neće biti, sigurno - izjavila je vlasnica hita "Ko bi rekao" tada za isti nedeljnik.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.