ISPUNILA SVOJ SAN IZ DETINJSTVA: Aleks Nikolić podelila prelepe vesti: Ovo je veće nego pobeda u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 20:42

ISPUNILA SVOJ SAN IZ DETINJSTVA: Aleks Nikolić podelila prelepe vesti: Ovo je veće nego pobeda u Zadruzi

Fanovi presrećni.

Zadrugarki par Aleksandra Nikolić i Filip Car posetili su Pariz, a u sklopu tog putovanja, našao se i nezaobilazni Diznilend.

Oni su posetili pomenutu lokaciju, oduševljenje nisu krili, a Filip je objavio niz storija i pokazao kako uživaju.

Spektakularni vatromet, nestvarni prizori dvorca, ostavili su bez daha sve prisutne, a naročito Filipa i Aleks, koji su se radovali čak i više od male dece.

- Ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja sam fasciniran, ja sam stari obožavalac crtanih filmova, ovo mi je najjače nešto što sam gledao - rekao je Car i dodao:

- Isplatilo se čekati! Fasciniran sam ovim spektaklom, uživeo sam se više od dece - napisao je on.

- Ispunila sam svoj dečiji san. Ni kiša nas nije zaustavila da odemo do Diznilenda. Diznilend je čaroban! Kada sam odlazila iz Diznilenda, pomislila sam kako bih volela da se izgubim i da ostanem tu zauvek - napisala je ona na Instagramu.

Podsetimo, tokom njihovom boravka na aerodromu proširila se vest da je par navodno uspeo i da se posvađa na aerodromu, a onda se oglasila i sama Aleks koja je otkrila da Filip nije vikao na nju.

Naime, ona je otkrila da su jedan let propustili, prtljag izgubili, a drugi let im je kasnio i da su zato bili nervozni, ali da se Filip nije drao na nju, već zbog celokupne situacije.

- Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo ceo dan nažalost proveli na aerodromu i kada nas je taj novinar snimao, mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i popreko da bi tek uveče, stigao nas avion i posle ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odleteo. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao - rekla je Aleks pa dodala:

- Hvala Bogu sad je sve okej, u Parizu smo i upravo doručkujemo i pijemo kafu. Za sve je kriva avio kompanija kojom smo išli i koja se prema nama kao i prema mnogim putnicima koji imaju probleme s njima, užasno ponela, a Filip jedino na koga je vikao je taj novinar koji nije imao takta nažalost i išao je za nama veoma navalentno u tom trenutku i insistirao da snima i da mu damo intervju, a avion nam kasni u tom trenutku i treba da budemo na gejtu i trazeći prtljag svuda po aerodromu, bez da smo pozvali bilo koga da nas snima. Jako je ružno da tako prenese ali evo dobro sada znate istinu - rekla je Aleks za portal "Pink.rs".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.