ISPRESECALA IH: Poznata pevačica dala SUD o Luninom ulasku u Zadrugu 2, a Anabeli će se ZAVRTETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPRESECALA IH: Poznata pevačica dala SUD o Luninom ulasku u Zadrugu 2, a Anabeli će se ZAVRTETI!

Preslišavanje.

Nakon i u toku predhodne sezone "Zadruge" broje javne ličnosti su imale mnogo šta da kažu za aferu između Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Jedna od poznatih ličnosti koje su se osvrnule na ovu vezu je i pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je tom prilikom bila veoma oštra prema Đoganijevoj, kao i prema Anabeli Atijas jer je aludirala na to da je loše vaspitala ćerku.

Ovaj put Cakana je bila nešto blaža prema Luni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ovo joj je prilika da pokaže svima da su stekli pogrešnu sliku o njoj. Ja ne mogu da kažem da sam imala bilo šta protiv, samo što je perceprcija njenog bitisanja bila pogrešna. Iako je ona bila negde iskrena u svemu tome, morala je da zna da neke stvari nisu u redu. Sada joj je prilika da pokaže da je ona ćerka poznatih roditelja - rekla je Cakana za Pink.rs

Iako je bila u sukobu sa Anabelom zbog ovih komentara, odlučila je da joj ovaj put da savet.

- Mislim da joj njen ulazak u Zadrugu uopšte ne prija, ja to mogu da kažem, jer sam isto majka. One su vezane i to mi se jako dopada, ali opet mislim da su njeni saveti za prvu Zadrugu bili previše ishitreni. Mislim da treba da je pusti da odlučuje sama i da joj se ne meša i da shvati da je njena ćerka odrasla i da može sama da se izbori sa činjenom da je u rijalitiju - zaključila je pevačica.

AU! Procurio snimak iz zdanja Zadruge 2! Unutra - I ON! Uf, neverica ŠTA RADI - pogledajte OVO (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.