ISPOVEST glumice Jelice Kovačević: Stavio mi je ruku na koleno i rekao Ako ne daš, NEMA ULOGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 21:13

ISPOVEST glumice Jelice Kovačević: Stavio mi je ruku na koleno i rekao "Ako ne daš, NEMA ULOGE!"

Ucena za glumicu.

Glumica Jelica Kovačević (23) je, govoreći o temi koja ovih dana potresa Srbiju, hapšenju nastavnika glume Mike Kovačevića zbog silovanja i polnog uznemiravanja polaznica svoje škole, otkrila da je ucenjivana za ulogu.

- Kada sam bila na kastingu za seriju, rečeno mi je da ako ne dam svoj polni organ neću dobiti ulogu - rekla je glumica u jednoj poznatoj emisiji na Hepi Televiziji.

A post shared by Jelica Kovacevic (@kovacevic_jelica)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je otkrila da je odabirom profesije "pristala da bude promiskuitetna, ali na filmu" i da je reagovala burno na nepristojnu ponudu.

- Stavio je ruku na moje koleno i rekao: "Daj p****, ako ne daš, nema uloge." Godinama sam se pitala da li sam ga ja svojim ponašanjem isprovocirala ili to svuda tako ide. Nije to pojava samo u glumačkom svetu već svuda. Razmišljala sam kako se nadalje postaviti prema svemu tome i da li će me ponovo sačekati isto - konstatuje glumica.

- Ja sam vrlo drčna i moja reakcija je bila takva. Rekla sam majci šta je bilo, za to su znali i naši prijatelji, porodica i prosto, odreagovano je kako treba, taj čovek je dobio svoju vaspitnu lekciju - rekla je glumica i otkrila šta je njena majka uradila:

- Ne bih javno da psujem, ali moja majka je delovala i čovek je dobio fizičku vaspitnu. Slična stvar se desila i mojoj sestri i ona je uspela da pobegne. Pozvala je mamu i mene i taj čovek, ta agencija, studio... sve je bilo minirano - ispričala je glumica.

A post shared by Jelica Kovacevic (@kovacevic_jelica)

Glumica je za kraj apelovala na roditelje da razgovaraju sa decom jer su oni jedini koji mogu da ih zaštite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.