ISPOVEST ŽELJKA GRUJIĆA KOME JE SUPRUGA OTELA DECU: Strah me da zaspim, svaku noć ih sanjam

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2017, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST ŽELJKA GRUJIĆA KOME JE SUPRUGA OTELA DECU: "Strah me da zaspim, svaku noć ih sanjam"

Tužna priča.

Porodična priča Željka Grujića u "Parovima" šokirala je Srbiju.

Pakao u njegovom braku nastao je kada je odbio supruginu želju da proda porodičnu kuću u Surčinu i kupi stan na Dedinju.

PRIČA KOJA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Prvi slučaj maltretiranja muškarca U PORODICI, ne boji se da...

Željko 6 godina ne viđa svoju decu. Bivša supruga je pobegla sa kamiondžijom iz Sloveniju i odvela sa sobom troje dece, od tada im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se gubi svaki trag:

KONAČNO STIGLA BEBA I U PAROVE: Porodila se omiljena voditeljka, a rodila je NEĆETE VEROVATI . . .

- Samo se jednoga dana nisu vratili kući. Čekali smo ih nekoliko dana i nisu se pojavili. Ne znam kako ih je bez moje saglasnosti prevela preko granice. Pisao sam čoveku sa kojim je pobegla na Fejsbuku, ne bi li mi samo rekao da li su dobro, nisam dobio odgovor. Strah me da zaspim, svaku noć sanjam svoju decu - rekao je gost.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.