ISPOVEST BAJE MALOG KNINDŽE: Pevač ispričao svoju ŽIVOTNU PRIČU, pa otkrio da zbog jedne stvari POSEBNO ŽALI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 01:31

ISPOVEST BAJE MALOG KNINDŽE: Pevač ispričao svoju ŽIVOTNU PRIČU, pa otkrio da zbog jedne stvari POSEBNO ŽALI!

Iskren do kraja!

Baja Mali Knindža je u emisiji "Glamur Specijal" ispričao svoju životnu priču, pa otkrio kako na njega deluje popularnost.

- Nisam svestan ni sada svoje popularnosti. Ne osećam se tako. Ja sam običan čovek iz komšiluka, zato me i vole. Nisam se nikad menjao. Ja sam bio roker i ostao roker u duši. Godine čine svoje, ali ja sam dečak u duši - rekao je pa istakao kako podnosi popularnost.

- Dobro se nosim sa popularnoću, sam sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to birao. Uvek se rado slikam sa fanovima, dam autogram.

Baja je otkrio sa kim je sa estrade voleo da se druži.

- Voleo sam da se družim sa Borom Čorbom i Rođom Raičevićem. On je verovao u moj rad, čak sam mu i uradio pesmu. Igrali smo bilijar do besvesti. Nedostaju mi ta neka prošla vremena, sećam se svega. Ostalo mi je samo žao što nisam izdao knjigu. Ali nikad nije kasno.

- Moja majka je bila izbeglica, jedna od mnogih koji su prelazili taj most i tražili spas u Srbiji. To sam opisao u svojim pesmama. Najviše mojih pesama nastalo je u ratno doba. Tada sam bio u finansijskom smislu najsiromašniji ali sam bio duhovno najjači - bio je iskren Baja u emisiji "Glamur Specijal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.