ISPOD MIRE... OVA zadrugarka je upropastila auto svojoj profesorki! EVO i zašto! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 23:59

ISPOD MIRE... OVA zadrugarka je upropastila auto svojoj profesorki! EVO i zašto! (VIDEO)

Bićete u šoku.

Gosti kod Ognjena Amidžića odigrali su igru "Detekcija" u kojoj je trebalo da pogode na koga se odnosi jedna izjava.

Jedan gost je profesorki je izgrebao kola i napisao pet jer je dobio keca - bila je tvrdnja koja se odnosila na Jelenu Pešić.

- Ja se nisam spremila, nisam naučila, ali sam spremila puškice. Ona je videla puškice i dala mi jedinicu. Ja sam krenula kući sa mojim drugaricama koji su bili kao Tara, mi smo joj ispisali peticu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na autu, sitnim kamenčićima - rekla je Jelena.

Bivšem partneru je izbušio/izbušila gume na motoru - bila je sledeća tvrdnja koja se odnosila na Taru Simov.

- Trebalo je da se vidimo, ja sam rekla da ću sesti u restoran sa drugaricom, a on je došao sa drugom devojkom. Pružio mi ruku, rekao kao "ej, šta ima". Htela sam da iskuliram, mislila sam da je možda sestra, kuma. Ja sam ga pitala za koliko završava, on kao: "Neću skoro". Oni su se odvezli njenim autom, a ja sam uzela nož za puter i bockala motorčić, onda je moja drugarica uzela viljušku i izbola mu gume - rekla je Tara.

Neko od vas kad vrši veliku nuždu mora da skine majicu - ova tvrdnja odnosila se na Filipa Đukića.

- To sam kao klinac nosio majicu i umočila mi se u đubrivo i od tad imam traumu i moram da skinem majicu - rekao je Đukić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.