ISPLIVAO VIDEO - Teodora Džehverović ZARAĐUJE NA HILJADE EVRA, a njena majka KONOBARIŠE NA SVADBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:38

ISPLIVAO VIDEO - Teodora Džehverović ZARAĐUJE NA HILJADE EVRA, a njena majka KONOBARIŠE NA SVADBI

Ne libi se nijednog posla.

Iako joj je ćerka poznata pevačica koja zarađuje hiljade i hiljade evra, a i sama je bila učesnica rijalitija, Gordana Goca Džehverović, mama Teodore Džehverović, i dalje se bavi istim poslovima koje je radila i pre nego što je javnost čula za nju.

Podsetimo, Goca ulazi svakog utorak u "Zadrugu", kako bi takmičarima stavila do znanja koliko je bitna higijena u rijalitiju i tom prilikom ih kontroliše.

Goca Džehverović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nedavno radila kao konobarica na jednoj svadbi i uopšte se ne stidi da na pošten način zaradi novac.

Teodorina majka bila je raspoložena dok je posluživala goste, kao i dok je pomagala mladencima da iseku tortu.

Tokom njihovog učešća u rijaliti programu, Goca je u više navrata sa Teodorom pričala da je sa ćerkom čistila zgrade i stanove, te da su  u svemu bile zajedno.

Podsetimo, Gordana Džehverović je zajedno sa ćerkom Teodorom bila učesnica prve sezone "Zadruge", a nastavila je da se pojavljuje i u narednim sezonama, gde je njen zadatak da kontroliše higijenu na imanju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

pic.twitter.com/R1a6t6Ok9r

— FikoR (@FikoR87) June 22, 2021

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.