ISPLIVAO VIDEO - SPREMA MU DISKVALIFIKACIJU? Razotkriven TAJNI PLAN Mine Vrbaški! Zna sve o ugovorima?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 17:28

ISPLIVAO VIDEO - SPREMA MU DISKVALIFIKACIJU? Razotkriven TAJNI PLAN Mine Vrbaški! Zna sve o ugovorima?

"Ja ću da se potrudim da ne budeš dobre volje."

Mina Vrbaški, koja je već 4 sezonu za redom u "Zadruzi", i Filip Car od samog njenog ulaska imaju izuzetno turbulentan odnos. Dok su bili u ljubavnom odnosu nizale su se ručne reči i uvrede, a ništa se nije promenilo ni sada kad je ta veza okončana.

Mina je sa Filipom imala toksičnu vezu vrlo sličnu onoj koju je imala sa Mensurom Ajdarpašićem prošle sezone.

Caru su neki od zadrugara, čim je stupio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emotivni odnos sa Vrbaškom, skrenuli pažnju na njeno ponašanje i da ga ona može dovesti do diskvalifikacije.

U poslednjih nekoliko dana njih dvoje često ulaze u konflikte, provociraju se i izgovaraju gnusne reči jedno drugom. U svađama Mina mu je nekoliko puta naglasila da uvek dobije ono što poželi i da je možda njen cilj da ga diskvalifikuje.

- Ti si cirkuzant koji je na kraju došao da ovoj kući plati, a ja sam doprinela da ti njima duguješ pare - rekla je Vrbaški.

- Ni u jednom momentu ti se neću obraćati vulgarno, neću te vređati, neću se svađati. Imaću potrebu da ti se obraćam, da tu i tamo iskomentarišem kad je nešto vezano za vašu temu - ispričao je Car.

- Ja ću da se potrudim da ne budeš dobre volje - dodala je Mina.

Detaljnije pogledajte u videu (08:50).

- Dobijam sve, upravo svaki put dobijam ono što želim! I opet sam dobila - izjavila je Mina.

- Mrš k*rvo - rekao je Car.

Svađa se nastavila, a zatim je Filip spomenuo Vladimira Tomovića.

- Kako Vladimira nisi izvela kad mu je najgore bilo, kad mu je bio najgori trenutak. Zato ti je glavu hteo razbiti - govorio je Filip.

- Ja sam htela da kažem da će biti diskavalifikovan jer sam ja znala. Ja znam ugovor! - rekla je Mina.

- Da najbolja si, zato si ga i prošle godne diskvalifkovala- Znaš koliko se trudim da mene ne diskvalifikuješ - nadovezao se Car.

Detaljnije pogledajte u videu (02:48, 04:05)

 Da li je to bio Minin cilj i prošle godine kad je Tomovć bio diskvalifikovan i kad je imala žestoke svađe sa Ajdarpašićem, koji je izgubio sve honorare, niko ne zna za sigurno.

Nijedan učesnik "Zadruge" ne može uticati na odluke produkcije niti znati tuđe ugovore.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.