ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu!

Emocije još nisu nestale?

Sinoć su se na jednom beogradskom događaju sreli Kija Kockar, Slobodan Radanović, ali i njegova bivša ljubavnica Luna Đogani, kao i njen dečko Marko Miljković i majka Anabela. I iako su isprva pokušavali da uživaj u večeri naizgled ne obraćajući pažnju jedni na druge, posle nekoliko pića, stvari su se preokrenule.

Kako se na snimku može videti, Luna je partijala sa Markom, ali na njega je prestala da obraća pažnju, te se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednom trenutku potpuno usresredila na Slobu i sve vreme je posmatrala gde je on i šta radi, te nije skidala pogled sa njega. Kako se za to vreme ponašao Radanović, pogledajte u videu:

Zanimljivo je da je Sloba završio u separeu svoje bivše supruge Kije Kockar, a kako su se tu provodili, pogledajte u drugom videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.