ISPLIVAO VIDEO! APARTMAN PRAZAN! Marija i Željko Kulić su NAPUSTILI ZADRUGU! Snimljeni na KAPIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:04

ISPLIVAO VIDEO! APARTMAN PRAZAN! Marija i Željko Kulić su NAPUSTILI ZADRUGU! Snimljeni na KAPIJI

Sve je snimljeno...

Marija Kulić i sin Miljane Kulić, Željko, borave od početka rijalitija "Zadruga 4" u apartmanu, gde su obezbeđeni uslovi za boravak malog deteta.

Ove godine, Željka, dok su Marija i Miljana u programu, čuva Marijin brat, Miljanin ujak, koji se brine o detetu u apartmanu..

Jutros su snimljeni Marija i ujak kako izlaze na kapiju Imaginarijuma, kako bi odvezli malog Željka u vrtić.

Kako se vidi na snimku oni regularno napištaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imanje, vidi se i otvorena kapija i mali Željko koji trčkara za njima.

Kako je Marija u više navrata rekla, njen unuk se vraća oko 17h iz vrtića, pa je ovo pravi primer kako dete odrasta i ide u vrtić bez obzira što se sve to dešava u rijaliti programu. Na nekoliko sati, apartman Kulića bio je prazan, obzirom da Miljana spava u Beloj kući sa ostalim zadrugarima.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

pic.twitter.com/HkGGjeMBn7

— pensador (@sakriosamime) January 26, 2021

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.