ISPLIVAO ŠOK SNIMAK IZ IZOLACIJE - Zvezdan se podsmeva Anđeli pred milionima! Odmerio je od glave do pete, pa uradio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 07:17

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK IZ IZOLACIJE - Zvezdan se podsmeva Anđeli pred milionima! Odmerio je od glave do pete, pa uradio OVO

Nema kraja ponižavanju!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić zvanično su ponovo uplovili u ljubavnu vezu.

Međutim, Slavnić ne prestaje da proziva svoju devojku za mnoge stvari poput oblačenja, šminkanja, fizičkog izgleda, a sada je isplivao snimak kako je imitira kako ona hoda sa istrćenom pozadinom.

Nakon emisije u kojoj je Anđela nosila dugu crvenu haljinu, ona se prodružila Zvezdanu u ozolaciji u kojoj je on već bio i spremao se za spavanje.

Kada je ušla na vrata, on ju je odmerio, pa počeo da je imitira, dok je ona stajala u šoku.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.