ISPLIVAO SNIMAK NADZORNIH KAMERA! Nakon sukoba sa Kristijanom Golubovićem, beži od policije na sred kafića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 21:22

ISPLIVAO SNIMAK NADZORNIH KAMERA! Nakon sukoba sa Kristijanom Golubovićem, beži od policije na sred kafića

Opšti haos u kafiću!

Rivalstvo Kristijana Golubovića i Mirze Hatića traje godinama, a nedavno su imali i žestok okršaj doduše na popularnoj društvenoj mreži TikTok, a ovaj "meč" gledalo je na hiljade ljudi.

Netrpeljivost između ova dva velika momka traje godinama, a eksalirala je u proteklom periodu kada je bilo dosta teških reči i uvreda i sa jedne i sa druge strane.

Sada se na istoj popularnoj društvenoj mreži pojavio i snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušaja privođenja Hatića u Sarajevu.

Navodno je snimak skinut sa nadzorne kamere lokala gde se Mirza nalazio u trenutku kada su tri policajca došla da ga privedu.

Niko nije mogao ni da očekuje da će Hatić prvo dodati svoju jaknu policajcu, a potom se zatrčati i pobeći iz lokala.

Policajci su odmah potrčali za njim, a ne zna se još uvek da li je uhvaćen, budući da je snimak samo u kafiću, te se vidi samo kako beži kroz vrata lokala, a potom i policija za njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.