ISPLIVAO SNIMAK KARLEUŠE DOK SVIRA: Mnogi osporavaju njeno pevanje, a evo kako se snalazi sa OVIM instrumentom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 22:18

ISPLIVAO SNIMAK KARLEUŠE DOK SVIRA: Mnogi osporavaju njeno pevanje, a evo kako se snalazi sa OVIM instrumentom

Jelenini potezi su uvek bili tema brojnih polemika, ali ovaj video otkriva malo poznati talenat!

Jelena Karleuša skoro tri decenije prisutna je na domaćoj muzičkoj sceni i spada u najuspešnije srpske pevačice. Međutim, njeno ime ni dan danas nije prestala da prati predrasuda pojedinaca da ne zna da peva.

Popularna pevačica u više navrata je briljirala uživo pevajući, a nekoliko puta je to učinila u muzičkom takmičenju "Zvezda Granda".

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najgledanijih snimaka na "Grandovom" kanalu je svakako njena izvedba pesme "Upravo ostavljen". Premda, tema Karleušinog pevanja, očito nikada neće biti zatvorena, retko ko zna da Jelena ima iza sebe muzičko obrazovanje, te da zna da svira instrument.

U pitanju je flauta, a na društvenim mrežama se pojavio snimak popularne pevačice dok svira na blok flauti.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Karleuša je takođe u "Zvezdama Granda" zasvirala flautu i tom prilikom priznala da to odavno nije činila.

- Znate kada sam poslednji put svirala?! Ne mogu ni da dunem više kao čovek. Nisam duvala jedno 20 godina. Nekad sam na flauti svirala pesme Jašara Ahmedovskog, a sada ne mogu ni to. Sad svi znate da nisam talentovana duvačica - našalila se JK tada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.