ISPLIVAO NOVI SKANDALOZNI SNIMAK! Maja pred DETETOM moli bivšeg verenika da imaju INTIMNE ODNOSE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 00:08

ISPLIVAO NOVI SKANDALOZNI SNIMAK! Maja pred DETETOM moli bivšeg verenika da imaju INTIMNE ODNOSE!

Kakvi će se još klipovi pojaviti?

Kada je 6. septembra prošle godine ušla u "Zadrugu" i postala učesnica najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, niko nije mogao ni da pretpostavi kako će nas svojim postupcima šokirati Maja Marković. Ona se klela u ljubav prema svom vereniku Jovici Putnikoviću, a samo posle nekoliko nedelja, iako je on imao tešku saobraćajnu nezgodu koju je jedva preživeo, ona je započela romansu sa Alenom Hadrovićem.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Majino ponašanje nije nimalo za primer. Osim afere koje je imala, slanja eksplicitnih fotografija, pijanstava od kojih se teturala i nije znala gde se nalazi, sada je isplivao novi šokantan snimak!

Naime, na ovom snimku je Maja sa svojim bivšim verenikom Jovicom, koji ju je upitao šta želi od njega, a ona je otvoreno rekla da želi se*s i molila ga za to, a sve dok se njen sin igrao u pozadini!

- Daj mi, daj mi, je*ote, neće dečko da mi da. Ljubavi, ljubavi, nemoj samo da ležiš i da jedeš, gledaj kakvu stomačinu imaš, ne mogu da ti pu*im ku*ac! Haha! Šok, a? Šalim se, nema moj dečko stomak - pričala je Maja, dok se njen sin čuje u pozadini kako se igra.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.