ISPLIVAO ANĐELIN KUĆNI VIDEO IZ PROŠLOSTI - Đuričićeva u vreloj akciji sa njim: Zvezdan će poludeti kada vidi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 13:08

ISPLIVAO ANĐELIN KUĆNI VIDEO IZ PROŠLOSTI - Đuričićeva u vreloj akciji sa njim: Zvezdan će poludeti kada vidi

Vrelo leto na crnogorskom primorju.

Anđela Đuričić, dok nije ušla u vetu sa Zvezdanom Slavnićem, nosila je epitet smerne i nežne devojke. No, kako je rasturila vanbračnu zajednicu, o njoj su počele da kruže razne priče.

Mnogo priča bez dokaza kruže medijskom scenom oid onih koji je povezuju, navodno, sa mafijom do toga da je i ranije rasturala brakove.

Poznato je da je Anđela odrasla u izobilju svega, pa tako luksuzna kuća u Herceg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novom ima poseban deo gde ova zadrugarka voli da se opušta.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se kućni video Zvezdanove devojke, na kom se vidi ona u mini bikiniju, kako leži sa flamingosom.

Snimak je postao viralan, a komentari su se nizali jedan ispod drugog.

- "Zna znanje ova Anđela", "Da li Zvezdan zna za ovaj snimak?", "Ponosna ljubavnica" - bili su samo neki od komentara.

Pogledajte u nastavku kućni video Anđele Đuričić:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.