ISPLIVALO SUDSKO SVEDOČENJE Katarine Radivojević o Zvezdanovom ZLOČINU: Demantovala sve navode Slavnića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 23:35

ISPLIVALO SUDSKO SVEDOČENJE Katarine Radivojević o Zvezdanovom ZLOČINU: Demantovala sve navode Slavnića!

Glumica opovrgla tezu da se sa drugaricom ljubila i izazovno plesala, te tvrdi da sukob nije ispao zbog njih dve, kao što je zadrugar izjavio!

Zadrugar Zvezdan Slavnić je 1998. godine upucao Olivera Jovanovića zbog, kako se navodi, banalne svađe.

Glumica Katarina Radivojević je te večeri bila u "crvenoj sobi" koja se nalazila u sklopu tada vrlo popularnog lokala "Četiri sobe", gde je došlo do sukoba, a sada je Republika došla do svedočenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumice.

- Kad smo ušli u tu "crvenu sobu", ja nisam gledala koga ima okolo niti sam primetila to drugo društvo. Kristina i ja smo počele da igramo i tvrdim da nisam igrala provokativno, kako su oni izjavili - rekla je Katarina između ostalog.

Glumica je otkrila da su dobile piće od Zvezdana, kojeg lično nisu poznavale.

- Kristina i ja smo u jednom trenutku otišle do di-džeja i tu smo se zadržale oko pet minuta. Posle deset minuta smo izašle i nikoga više nije bilo. Taj Marjan (jedan od vlasnika lokala "Četiri sobe", a Zvezdanov drug) nam je rekao da je nastala neka tuča, frka i na moje pitanje gde su on mi je rekao da su otišli na Urgentni centar - rekla je Katarina tada.

Moka Slavnić, otac zadrugara je takođe u jednom intervjuu otkrio da nije za tragediju kriva Ksenija Pajčin, za koju se sumnjalo da je izazvala tuču.

- Ona tu noć nije bila tu, a moj sin i ona nisu bili u vezi. U "Četiri sobe" te noći je bila glumica Katarina Radivojević sa svojom drugaricom. Igrala je provokativno i nekulturno, moj sin kao mangup im je poslao piće. Momak koji je bio društvu, jedan od trojice, pozvao ga je napolje da se tuku i uhvatio se pozadi kao da ima pištolj. Zvezdan u tom momentu nije imao oružje, ali mu je neko dodao. U toj tuči je naišao pokojni Oliver Jovanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije. Nažalost, pošto se to dešavalo u dvorištu, bila je samo jedna sijalica i vidljivost je bila mala. Zvezdan se uplašio da će ovaj dečko da mu uzvrati i rukom u kojoj je držao pištolj hteo da udari Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namere, u samoodbrani je to uradio - kazao je Slavnić nedavno za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.