ISPLIVALO: OTAC GA MALTRETIRAO - Đedović URNISAO Necu, pa otkrio šta mu je Tiktoker pričao o porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 18:47

ISPLIVALO: OTAC GA MALTRETIRAO - Đedović URNISAO Necu, pa otkrio šta mu je Tiktoker pričao o porodici

Nije ga štedeo!

U toku je raspodela budžeta za nedelju pred nama, a Marko Đedović kao ovonedeljni vođa, ima prilike da budžete koje je dobio od Velikog šefa, podeli prema svom nahođenju.

On je pojedine već dodelio, a naredni zadrugar koji je dobio mali budžet, jeste Neca Tiktoker.

- Neca je neko ko je prati rijaliti, pravi fan grupe i antifan grupe. Njemu su život društvene mreže. To kada kažete da vam je porodica na prvom mestu, to je čista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << laž. Vi pokazujete da ste loši ljudi, koristite situacije, uleteo si Bori i Milici, iskoristio si situaciju zarad svog medijskog prostora. Verujem da si spreman i na gore stvari, a ko ti je rekao da je loša reklama dobra, to si se za*ebao! Fraze sa Instagrama su gluposti, i zato ćete ceo život biti nesrećni, i plakaćete po ćoškovima. Krkneš nekom nož u stomak, pa kažeš ko zna zašto je to dobro. Ovde si najstrašnije stvari rekao za svoju porodicu, rekao si da si neke stvari uradio zbog svog oca koji te je maltretirao i ostalo. Matoroj i Bori si rekao slične stvari, a sada negiranjem ispadaš još veći lažov - bio je surov Đedović.

- Ja nikada nisam pričao loše o mojoj porodici i ocu - dodao je Neca.

- Ti nemaš cilj, zato tumaraš ko muva bez glave - završio je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.