ISPLIVALI NOVI DETALJI SERIJE O ACI LUKASU: Legendarna glumica glumi njegovu MAJKU, a bivša zadrugarka Sonju

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 18:22

ISPLIVALI NOVI DETALJI SERIJE O ACI LUKASU: Legendarna glumica glumi njegovu MAJKU, a bivša zadrugarka Sonju

Otkriće mnogobrojne tajne iz pevačevog privatnog života!

Od jeseni kreće snimanje serije o životu Ace Lukasa "Kafana na Balkanu", koja će se snimati po njegovoj autobiografskoj knjizi.

Jedna od glavnih uloga pripašće upravo Lukasu, koji će glumiti sebe, a njegovog oca Vuksana Vuksanovića tumačiće Mima Karadžić, prenose domaći mediji.

Kako se sada spekuliše, lik njegove majke navodno će tumačiti glumica Mirjana Karanović.

- Uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će početi snimanje serije, još uvek nije odabran ceo tim, ali u toku su pregovori za saradnju sa bitnim ljudima u svetu glume. Jednu od vodećih uloga navodno bi trebalo da ima Mirjana Karanović, koja će, ako sve bude po planu, glumiti Lukasovu majku. S obzirom na njenu karijeru i talenat, ona je jedna od retkih koje bi ovu ulogu uspele da iznesu - rekao je izvor i dodao:

- Još uvek nisu odabrani glumci za sve uloge, glavni glumci se biraju do kraja avgusta, a ostali do sredine septembra. Poznato je da će uz Mirjanu Karanović vodeće uloge imati i Vuk Kostić, Andrija Kuzmanović, kao i Kaja Žutić i Nenad Jezdić - otkrio je izvor za "Alo".

Takođe, pojedini mediji prenose da će lik folkerove bivše žene Sonje Vuksanović pripasti pobednici rijalitija "Zadruga, Kristini Kiji Kockar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.