ISPLIVALI DOKAZI! Janjuš je Maju VARAO sa njenom DRUGARICOM Marijanom Zonjić! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 20:03

ISPLIVALI DOKAZI! Janjuš je Maju VARAO sa njenom DRUGARICOM Marijanom Zonjić! (FOTO)

Sve što je rekla Marijana, tačno je!

Bivši ljubavni partner i bivša najbolja prijateljica Maje Marinković su u ovoj sezoni Zadruge, na iznenađenje svih jako bliski.

Marijana Zonjić i Marko Janjušević Janjuš su se nedavno poljubili, došlo je do prvih svađa i raksinkavanja njihovog odnosa.

Nedavno su ušli u sukob, gde je Zonjićeva zapretila prepiskama u kojima se jasno vidi da je košarkaš muvao i pokušavao da dođe do nje dok je još bio sa Majom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković.

Sada je isplivala na videlo prepiska između njih dvoje, koju je pevačica spominjala tokom svađe, dok je košarkaš negirao postojanje iste.

Ovo je dokaz da je Janjuš ipak bio neveran svojoj tadašnjoj devojci!

Janjuš varao Maju sa Marijanom Zonjić! pic.twitter.com/IYk0wYurT8

— Kraljica splavova (@KSplavova) September 25, 2021

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zonjićeva drugarica otkrila sve o odnosu Marijane i Maje, pa iznela ŠOK DETALJE o Mimi: "RADI KAO ANIMIR DAMA"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

Raskrinkala sve!..Marijana Zonjić, aktuelna zadrugarka pete sezone Zadruge, vrlo brzo se izdvojila svojim učešćem prvenstveno zbog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, a onda i svojim sukobima u koje je ulazila. Podsetimo, ona je nedavno izašla iz veze sa bivšim mužem Mine Kostić, takođe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.