ISPLIVALI DOKAZI! Bane Čolak urnisao Kristijana i Janjuša: Sitne duše i dalje ne mogu bez mog imena

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 19:58

ISPLIVALI DOKAZI! Bane Čolak urnisao Kristijana i Janjuša: "Sitne duše i dalje ne mogu bez mog imena"

"Nadam se da će napokon da mi vrati pare."

Danas je u "Zadruzi" tokom radio emisije "Delegati", koju vode Marko Janjušević Janjuš i Filip Car, tema bio i bivši zadrugar Bane Čolak.

Kristijan Golubović je ispričao kako je jednom prilikom na njega naleteo kolima, te da ga je Čolak molio da se slikaju zajedno.

A post shared by Bane Čolak (@bane_colak)

Ovo se Čolaku nije nimalo dopalo, te je osetio potrebu da odgovori Goluboviću, a potkačio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i Marka Janjuševića Janjuša, tvrdeći da mu duguje novac, koji mu je on navodno pozajmio pre dve godine u Budvi.

- Sitne duše i dalje ne mogu bez mog imena u Zadruzi... Znam kako boli kad moraš da guliš 10 meseci tamo i kad nemaš o čemu drugo da pričaš, nego o nekome ko i nije tamo... Ekipa Filip, takozvani Car, Janjuš i Kristijan... Nadam se da će posle ove "Zadruge" Janjuš imati napokon da mi vrati pare što sam mu davao u Budvi pre dve godine da se kocka i da plati taksi da se vrati u smeštaj gde je boravio - napisao je besni Čolak.

- Kristijan misli da time što laže da sam skakao ispred njegovog auta ispada veći nego što jeste... Nažalost, njegova istina je da smo se zadesili u istom salonu, gde je on čuo tadašnju moju pesmu i želeo da obuče moju majicu, ne bi li pesma prošla bolje. Za*ebite me više glupih priča, od mene ste napravili nešto samo vama znano, baš zato što sam ćutao na laži, manipulacije i gluposti, e pa dosta je, od sada samo dokazi crno na belo - poručio je Bane.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.