ISPLIVALI DETALJI iz prošlosti! Tara Simov prosula dušu na krevetu, pa joj izletele i SKRIVENE NAMERE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 22:35

ISPLIVALI DETALJI iz prošlosti! Tara Simov prosula dušu na krevetu, pa joj izletele i SKRIVENE NAMERE!

Napraviće skandal...

Tara Simov i Bane Đokić osamili su se na krevetu, pa pokrenuli temu o Tarinoj simpatiji Dinu Dizdareviću. Zadrugarka je razvezala jezik, pa je konačno rekla šta joj leži na srcu.

- Mi se znamo od pre, sa splava - počela je Tara priču o Dinu.

- I Dino je imao verenicu, ispričao mi. Ja sam mu rekla za Mateju i naša osećanja. Bila je velika hemija između nas, još smo se mi prolepšali i nagruvali - rekla je Tara.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ša je prema meni ispao ozbiljan gospodin, cimao se baš. Ja Mateju razumem, mislim da se sinoć nije zbunio nego je vodio računa šta će da kaže - ispričala je Tara.

Razgovoru se pridružio i Marko Đedović.

- Pričala sam sa Dinom, on mi rekao da mu nije glupo i to i da za sada ima prijateljske namere. Pitaće Mateju šta da radi - rekla je Tara.

Detaljnije o ovoj temi možete čuti u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.