ISPLIVALE ŠOKANTNE PREPISKE! Kačavenda PRIZNALA VEZU sa Acom Bulićem, Ana saznala za sve MULJAŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 23:09

ISPLIVALE ŠOKANTNE PREPISKE! Kačavenda PRIZNALA VEZU sa Acom Bulićem, Ana saznala za sve MULJAŽE!

Čeka se Milenin odgovor!

Žena koja se proslavila kao kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, nakon prvog oglašavanja o vezi sa Acom Bulićem, imala je žestoku poruku koju je objavila javno na Instagramu.

Milena je neko ko je u prethodnom periodu podržavao Anu, ali nakon kraja Zadruge 6 njih dve su zaratile, zbog čega je došlo do pucanja prijateljstva.

Ana je odlučila da razveže jezik i odgovorili Mileni, tako što je objavila njene glasovne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruke, u kojoj kuma govori kako je zapravo ona devojka Ace Bulića.

- Rekla je da želi da me nešto pita u poverenju. Da li postoji mogućnost da se Ana i Aca pomire. Meni je došlo da joj kažem "Nema šanse, Aca je moj dečko" - glasile su poruke Milene Kačavende.

Ana je ovu izjavu prokomentarisala sa "O Bože", a sada svi sa nestrpljenjam očekuju i kumin odgovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SAMU SAM SEBE DEMANTOVALA" Zorica Marković ne podržava ljubav Ane Ćurčić i Ace Bulića? Otkrila ŠTA ČEKA

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

Folkerka Zorica Marković, koja je u "Zadruzi 6" bila najbolja prijateljica Ane Ćurčić, otkrila je da je šokirana nakon što je Ana obelodanila da je ponovo u vezi sa Acom Bulićem, kog je predstavljala prijateljem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.