ISPLIVALE SKRIVENE TAJNE PORODICE ĐURIČIĆ - otkriveno kako sve zarađuju Anđelini roditelji: SMRT SINA sve promenila

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 23:40

ISPLIVALE SKRIVENE TAJNE PORODICE ĐURIČIĆ - otkriveno kako sve zarađuju Anđelini roditelji: SMRT SINA sve promenila

Porodica o kojoj svi imaju lepe stvari da ispričaju.

Anđela Đuričić, tokom šeste sezone, potpuno je promenila svoj život, ali i život svojiih roditelja, kada je ušla u ljubavnu vezu sa 22 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Domaća javnost je zanemela, a spekulacije o njenim roditeljima, prošlosti i burnom životu van Zadruge su se rapidno širile.

Komšinica D.V. oglasila se za Kurir i otkrila kakva je porodica Đuričić zapravo i stala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na put svim daljim nagađanjima.

- Njen otac je divan i porodičan čovek, stalno nasmejan i raspoložen. To je jedna ugledna imućna porodica, uvek su imali para kao blata, imali su motore, čovek ima restoran, a držao je i nekoliko butika. Imali su četvoro dece, a kada je brat poginuo, to je bila velika tuga. Nakon tragedije su se preselili u Podgoricu - govori D.V. i nastavlja:

- Požrtvovani su roditelji koji su celog života uz decu, kad god im je u školi trebala neka pomoć angažovali su profesore. Držali su se uvek zajedno kao porodica, od te priče da će se Anđele odreći, nema ništa - zaključila je D.V. za Kurir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.