ISPLIVALE PRVE FOTKE NAKON BORBE ZA ŽIVOT! Zadrugarka preko 12 sati bila u KOMI, EVO u kakvom je sada stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 19:37

ISPLIVALE PRVE FOTKE NAKON BORBE ZA ŽIVOT! Zadrugarka preko 12 sati bila u KOMI, EVO u kakvom je sada stanju!

Omiljena zadrugarka imala zdravstveni kolaps!

Bivša zadrugarka Šarmen Soraja Leoni Altman, po rečima njenih najbližih koji su se oglasili na njenom privatnom Instagram profilu, hospitalizovana je i u kritičnom je stanju.

Ona se sada oglasila i otkrila da je bila preko 12 sati u totalnoj komi, te da su doktori jedva uspeli da je povrate u život.

- Prvo ne znam kako da vam se svima zahvalim na podršci koju ste mi poslili zadnjih 48 sati. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ukratko izjavim da sam bila bez svesti preko 12 sati, analize se vrše bez prekida, bolje se osećam, ali niko ne zna još uzrok mog nagona za povraćanje, koji je trajao preko 48 sati. Za sada analize su u redu, javljam se kada se sazna nešto više. Hvala svima još jednom koji ste bili uz mene - napisala je Soraja.

Soraja je sada objavila prve fotografije nakon životne borbe na Instagramu. Šarmen je poprimila nekolicinu komentara da se vidi da je izmorena, ali da se vrlo dobro drži. Ona je otišla u Sombor kako bi se dobro odmorila i nakupila energije za naredne dane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.