ISPLIVALE PRIVATNE FOTOGRAFIJE! Zadrugarki spala maska, volela bi da ove slike NIKADA nisu nastale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 20:21

ISPLIVALE PRIVATNE FOTOGRAFIJE! Zadrugarki spala maska, volela bi da ove slike NIKADA nisu nastale!

Neverovatna fotka kruži mrežom!

Slađa Lazić od samog ulaska u Belu kuću, ne prestaje da intrigira javnost.

Ona je na samom početku rijalitija u nekoliko navrata izjavila da se divi Staniji Dobrojević, kao i da želi da bude kao ona.

Na Instagram profilu ove zadrugarke neretko možemo videti fotografije sa različitih egzotičnih destinacija, kao i da veoma bira pozu u kojoj će se fotografisati.

Uspeli smo da dođemo u posed >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slađine fotografije od pre nekoliko godina, a koja je duboko zakopana na profilu društvene mreže.  Na fotografiji se moglo primetiti da je od glave do pete odevena u skromnu belu kombinaciju, kao i da pozira pored reke u svom rodnom gradu Užicu - ni traga od ove raskoši kojom se trenutno razmeće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.