ISPLIVALE PRIVATNE FOTOGRAFIJE - Aca Lukas uhvaćen u zagrljaju atraktivne zadrugarke u apartmanu sa đakuzijem

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 18:10

ISPLIVALE PRIVATNE FOTOGRAFIJE - Aca Lukas uhvaćen u zagrljaju atraktivne zadrugarke u apartmanu sa đakuzijem

Ona odmah sakrila ovo!

Naš poznati pevač, Aca Lukas, sinoć je uslikan u zagrljaju bivše atraktivne zadrugarke, Viktorije Mitrović.

Na internetu su se pojavile njihove zajedničke fotografije iz privatnog stana sa đakuzijem.

Kako se vidi na fotografijama, neko je ipak bio sa njima, budući da su oni pozirali za sliku, a potom je Viktorija objavila dodatne slike pored đakuzija iz istog stana, a obučena je kao i na fotografiji sa Lukasom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zanimljiv detalj je da je Viktorija zabranila da se komentarišu ove fotografije tako što je na Instagramu zaključala opciju za komentarisanje, što je unelo još veću sumnju kod njenih fanova da nešto krije.

Mitrovićka je pred susret sa Lukasom bila u provodu u jednom od beogradskih klubova, dok je Aca uslikan na drugom kraju grada.

Koja je slučajnost da se nađu na istom mestu i da li tu postoji nešto više od samog fotografisanja, kao i sam povod susreta, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, bivša zadrugarka nedavno je operisana o čemu se oglasila za SrbijaDanas, te otkrila detaljnije kakav je zdravstveni problem imala, o ČEMU SMO PISALI OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.