ISPLIVALE PREPISKE Munjeza i Malivuk, ZAPRETILA MU: Reći ću da uzmu moj telefon i objave poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 16:13

ISPLIVALE PREPISKE Munjeza i Malivuk, ZAPRETILA MU: "Reći ću da uzmu moj telefon i objave poruke"

"Prekršio si obećanje da ćemo se sačuvati ovde".

Učesnici rijalitija "Zadruga" Danijel Dujković Munjez i Marija Malivuk sinoć pre početka emisije "Izbor potrčka" ušli su u sukob, dok je Marija komentarisala njegovu raspodelu budžeta.

Zadrugarka je bila povređena jer je Munjez prekršio obećanje koje joj je dao pred sam ulazak u "Elitu", a ticalo se njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

- Munja i ja smo drugari preko 10 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će braniti jedno drugo u rijalitiju. Meni nisu bitne 3000 dinara jer sam ja pare delila ostalima za žurku. On je na početku rekao da će mali budžet dobiti osobe koje su ga nagovarale da dobiju veliki. Došao si da me pitaš sa kim sam u budžetu i slagao da sam lobirala za veći budžet. Prekršio si obećanje da ćemo se čuvati ali ja te neću napadati, u pitanju su kodeksi - rekla je Marija Malivuk.

- Nije tražila veliki budžet ali sam rekao da ljudi koji puše neće dobiti veliki budžet - rekao je Munjez.

- Da li ja hoćeš da ja sada kažem ljudima spolja da uzmu moj telefon i objave poruke. Ti si mene smarao godinama. Prekršio si obećanje da ćemo se sačuvati ovde. Ja sam veći muškarac od tebe, ti si jedna plava pi**ica - rekla je Marija.

- Boli me uvo, zbog ovoga i nemaš prijatelje ovde. Kaže da ništa nije htela, a zvala me u WC da mi p**i - rekao je Munjez.

- Da li si svestan šta si sada izgovorio? Priznato je u glasovnoj poruci da si me smarao stalno i da jedva čekaš da se vidimo u rijalitiju. Sanja uđi u moj Instagram i pošalji sve glasovne poruke - rekla je Marija.

 Nakon toga Munjez je rekao da ga je Marija zvala u toalete da ga oralno zadovolji, i tada je došlo do brutalnog sukoba te je Marija tražila da se objave prepiske njih dvoje kako bi dokazala da Munjez laže, a Pink.rs je došao u posed tih prepiski.

- Moramo nešto novo da izmislimo što nije bilo tamo, ne mislim zajedno nego kako god - rekao je Dujković.

- Može - složila se Marija.

Na snimku njihovih prepiski čuje se kako on Mariji preko glasovnih poruka govori da je više puta hteo da se vidi sa njom , tj. da ju je "napao". Pošto do toga nije došlo Malivuk mu je rekla da će za to imati prilike u rijalitiju pošto će živeti zajedno. Ona je time pokazala da je on bio taj koji je pre "Elite" forsirao njihovo viđanje.

Detaljnije o njihovoj raspravi na video-klipu ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.