ISPLIVALA TOMOVIĆEVA TAJNA PORUKA UPUĆENA NJOJ! Evo šta joj je krišom pisao - Posle ovih reči sve je JASNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

ISPLIVALA TOMOVIĆEVA TAJNA PORUKA UPUĆENA NJOJ! Evo šta joj je krišom pisao - Posle ovih reči sve je JASNO

Izgleda da se zaljubio.

Već u samom startu četvrte sezone "Zadruge" sevnule su varnice između Vladimira Tomovića i misice Jovane Ljubisavljević kod koje je, uprkos svojim zavodničkim sposobnostima, naišao na zid budući da je već tri godine u emotivnoj vezi s dečkom Lukom.

Tomović, koji važi za jednog od najvećih zavodnika u "Zadruzi", ipak nije želeo da se preda, te je rešio da da sve od sebe da osvoji i ovu "neosvojivu tvrđavu".

Vladimir i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovana se danima unazad ne odvajaju jedno od drugog, a zgodni Baranin svakodnevno je diže u nebesa i obasipa komplimentima, što pred drugima, što nasamo. Na to da je čvrsto odlučio da je osvoji jasno ukazuje tajna poruka koju joj je krišom ispisao, a u čiji smo mi posed došli!

Tomović je, naime, od Jovane žarko želeo da sazna da li postoji ikakva šansa da njih dvoje budu zajedno.

- Jako mi je važno. Voleo bih da budeš iskrena... Hipotetički, da nisi u vezi... Da li bi pre bila u vezi sa mnom ili sa njim? Iskreno. Samo mi reci prvo slovo - napisao je Tomović, a ostaje da vidimo da li će mu i na koji način Jovana odgovoriti, kao i kako će se dalje razvijati njihov odnos.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.