ISPLIVALA SLIKA ANE I BULIĆA OD PRE 26 GODINA: Ćurčićeva neprepoznatljiva - pre svih estetskih intervencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:58

ISPLIVALA SLIKA ANE I BULIĆA OD PRE 26 GODINA: Ćurčićeva neprepoznatljiva - pre svih estetskih intervencija

Ne biste ih prepoznali!

Sinoć u emisiji "Narod pita" pred milionima je Ana Ćurčić, koja je gostovala sa Markom Janjuševićem, priznala da je ponovo stupila u vezu sa Acom Bulićem, sa kojim se i pojavila na Pink televiziji.

Ona je pred samu emisiju šokirala medije izjavom da "Aca nema ženu":

Oni su bili okruženi telohraniteljima, a Ana Ćurčić je progovorila o Aci Buliću koji je prati pred svaku emisiju i bude sa njom tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cele emisije i odveze je kući:

- Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... - rekla je Ana, a potom priznala u emisiji da je stupila ponovo u ljubavni odnos sa Bulićem, nakon 26 godina.

Nedavno se pojavila i zajednička fotografija Ane Ćurčić i Bulića iz perioda kada su bili zajedno, gde su zagrljeni na plaži, a sada se pojavila još jedna fotografija, a ono što je primetno je da tada, Ćurčićeva još nije imala nikakvu estetsku intervenciju:

Ona je godinama izgledala sasvim drugačije, imala je tamniju boju kose, čini se da je korigovala usne, jagodice, a neki čak tvrde da i njen nos izgleda za nijansu manji.

Ona se putem lajva na Instagramu obratila pratiocima, te otkrila do detalja šta je promenila na sebi.

- Radila sam usta pre 15 godina, biopolimer, koji vam ne preporučujem, zato što se meni napravila asimetrija. Jedino što radim na licu, osim svakodnevne nege je mezoterapija. Radila sam i botoks. Stavljala sam i filere kod očiju. Imam samo to. Ništa više ja na licu nisam radila - priznaje Ana u uključenju uživo na Instagramu.

- Operisala sam grudi. Da! Podržavam estetske operacije samo pod uslovom da ne upropastite sebe i da prestanete da ličite na sebe. Mislim da treba zadržati svoj izgled. Za male korekcije sam. Prosto, redovna nega kože je neophodna - zaključuje bivša takmičarka "Zadruge"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.