ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA! Tara SLALA PORUKE Mensuru dok je Ša PLAĆAO 50.000 EVRA za DISKVALIFIKACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 17:37

ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA! Tara SLALA PORUKE Mensuru dok je Ša PLAĆAO 50.000 EVRA za DISKVALIFIKACIJU

"Zamolio bih vas da me ne smarate više sa ovim parom..."

Nakon što su se družili u izlasku prilikom čega je nastao famozni Instagram stori ''Samo nek se plaća'', bivši zadrugari Tara Simov i Mensur Ajdarpašić nisu više u dobrom odnosu.

Mensur je objavio privatne prepiske sa Tarom, te dodao da mu je slala poruke dok je njen dečko Nenad Aleksić Ša, plaćao 50.000 evra za diskvalifikaciju.

Ajdarpašić je nju blokirao, a njihov rat je sada započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži Instagram, usled čega je Mensur na svom profilu objavio prepisku sa Simovom, iz perioda kada su još bili u ljubavi.

Tu se jasno vidi da ga je Tara pozvala na druženje dok je još u Beogradu, a on joj je odgovarao videom.

- Znači zamolio bih vas da me ne smarate više sa ovim parom! Cura me zvala fino i izvinila se za sezonu 3, htela da izgradi jedan korektan odnos - piše Mensur uz prepisku Tare Simov.

Vrlo brzo se oglasila i Tara na svom Instagram profilu povodom ove prepiske, pa poručila:

- Prenesite Mensuru da ako su mu potrebni naslovi, nek se javi lično meni (ne mora da me blokira). Opet ne kapiram, ničim izazvan kači skrinšotove našeg razgovora - napisala je Tara na svom Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.