ISPLIVALA PRIVATNA FOTOGRAFIJA: Ana Ćurčić u zagrljaju Ace Bulića, on bez majice - Zvezdan će odlepiti kada vidi ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 10:00

ISPLIVALA PRIVATNA FOTOGRAFIJA: Ana Ćurčić u zagrljaju Ace Bulića, on bez majice - Zvezdan će odlepiti kada vidi ovo

Sijaju na fotografijama!

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zadruge, nakon izlaska iz rijalitija i okončanja ljubavne veze sa Zvezdanom Slavnićem, u kontaktu je i ne odvaja se od bivše ljubavi iz detinjstva Ace Bulića.

Podsetimo, Zvezdan je diskvalifikovan sa svojom tadašnjom, a sada bivšom devojkom Anđelom Đuričić iz šeste sezone nakon čega je njihova ljubav kratko potrajala i završila se, dok je Ana Ćurčić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u stalnom kontaktu sa Acom Bulićem, koji ju je inače podržavao sve vreme dok je bila u Beloj kući.

Takođe, kao što smo mogli da vidimo, Aca prati Anu i na svako gostovanje na Pink televiziji, a ona je u više navrata pokazala poklone od Bulića, kao i izjavljivala da mu je vrlo zahvalna na podršci koju joj pruža i nakon završetka rijalitija.

Tokom boravka u Beloj kući stigli su i pokloni za "Olivu" od "Popaja" što je značilo da je baš Bulić slao poklone svojoj bivšoj ljubavi, a o njoj je u emisijama imao samo reči hvale te je i izjavio da postoji ljubav prema njoj, ne emotivna, nego prijateljska, jer su dugo bili zajedno i izgradili velike uspomene, ali i tuge tokom ljubavne veze, kao što je i gubitak bebe, koji ni jedno ni drugo do danas nisu preboleli.

Sada se Ana oglasila na svom Instagram profilu te objavila zajedničke fotografije sa Acom iz perioda zabavljanja, tačnije iz 1992. godine:

- Popaj i Oliva, 1992. godina - pisalo je ispod fotografija Ace i Ane iz mladosti i ljubavne veze.

Kako će Zvezdan reagovati kada vidi ove fotografije, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.