ISPLIVALA PREPISKA - TI SI J*BENI DARKO LAZIĆ! Nakon što je RASKINUO sa Marinom, pevaču ONA pruža podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 14:01

ISPLIVALA PREPISKA - TI SI J*BENI DARKO LAZIĆ! Nakon što je RASKINUO sa Marinom, pevaču ONA pruža podršku

Voli je najviše na svetu!

Pevač Darko Lazić nedeljama je na meti interesovanja svih medija zbog raskida sa verenicom Marinom Gagić, sa kojom je, kako je naveo, ostao u dobrim odnosima, ali rekao i da "nije ni prva, a ni poslednja".

Poznato je da je pevaču najveća podrška njegova kuma i pevačica Andreana Čekić, koja je nedavno komentarisala njegovo ponašanje, a sada je Lazić na svom Instagramu objavio privatnu prepisku u kojoj mu je uputila niz pohvala i ohrabrujućih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruka.

- E kume, neka ti je sa srećom i želim ti život iz snova, budi siguran da sve možeš! Ti si je*eni Darko Lazić! Sve ostavi iza sebe, razmišljaj o svojoj sopstvenoj sreći i šta sve ovih dana možeš. Volim te najviše na svetu i ponosna sam na tebe. Ja ću uvek da te podsetim ko si. Ti si kume neko ko ostavlja trag u vremenu. Imaš milion razloga da budeš srećan, a milione činiš srećnima. Zaslužio si da živiš u svetu, među ljudima koji su 'krem de la krem', jer si ti taj! Imam baš dobar osećaj - napisala je Andreana.

- Nema reči kojima bi opisao koliko volim ovu osobu! Moj kum, moja krv. Volim te - odgovorio joj je Darko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OSTAVI SVE IZA SEBE, VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU" Privatna prepiska Darka Lazića s pevačicom, ona mu je najveća podrška (FOTO)

Izvor: Blic, 14.Jun.2021

Darko Lazić nedavno se našao u centru medijske pažnje kada je njegova verenica Marina Gagić obelodanila da već četiri meseca nisu zajedno, što je kasnije i on potvrdio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.