ISPLIVALA PREPISKA - Edita Aradinović je u ŠEMI sa poznatim influenserom? Evo šta ih je odalo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 16:24

ISPLIVALA PREPISKA - Edita Aradinović je u ŠEMI sa poznatim influenserom? Evo šta ih je odalo! (FOTO)

Nova ljubav?

Poznata pevačica Edita Aradinović čuva svoj privatni život kao zmija noge, a sada je isplivala prepiska koja bi možda mogla da nasluti da je pevačica u romantičnoj vezi sa poznatim influenserom koju je javnost mogla da upozna uglavnom po bahatom skandaloznom ponašanju u svojim besnim mašinama (detaljnije pročitajte OVDE)

Davida Ikača je javnost upoznala kada je slupao skupoceni automobil u Dubaiju, pa se šuškalo da je postati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i učesnik Zadruge, budući da mu je najbolji prijatelj Anđelo Ranković, dobro poznati rijaliti zavodnik.

Naime, pevačica Edita je komentarisala Davidovu objavu, a po konverzaciji i njegovom odgovoru bi se mogle naslutiti simpatije.

A post shared by едита (@editaaradinovic)

- Greje me jakna, ne brinite - napisao je influenser u opisu slike koju je objavio.

- A ljubav? - komentarisala je pevačica.

- Za to se ti pobrini - odgovorio je David.

Podsetimo, David je bio u ljubavnoj vezi sa Anđelom Vešticom, a mnogobrojni pratioci na njegovom Instagramu često prate njegove objave u kojima influenser poklanja telefone, novac, a neretko i automobile.

A post shared by David Ikač (@ikac98)

Da li je na pomolu nova ljubav ostaje da ispratimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.