ISPLIVALA INFORMACIJA: Rođaci Milice Kemez prijavili policiji Filipa Reljića ZBOG OVOGA! I on se oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA INFORMACIJA: Rođaci Milice Kemez prijavili policiji Filipa Reljića ZBOG OVOGA! I on se oglasio

Ko se time bavi?!

Na društvenim mrežama je osvanula jedna prepiska između nekog ko je, po svemu sudeći, fan učesnice "Zadruge" Milice Kemez, sa jednom osobom koja se predstavlja pod pseudonimom.

U toj prepisci pominje se da je bivši zadrugar Filip Reljić prijavljen policiji.

- Filip Reljić, zašto praviš ovakve profile? Imaš i ti sestru, znaš šta je radila u Zadruzi 1 i sa kim sve bila? Ne radi drugima što ne želiš sebi. Isto važi i za Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đukića. Obojicu su vas prijavili u policiju rođaci Milice Kemez - stoji u prepisci u kojoj jedan fan Kemezeve piše stranici na "Instagramu" koju vodi očigledno antifan Milice i koji ismeva Miličine postupke u rijalitiju.

Filip je dao odgovor povodom ovoga:

Slika sa sajma vencanica😁🥂, kada sam isao sa @sara_reljic.1 da se malo proseta po pisti :P. Nisam neki preterani ljubitelj odela i takvog stila oblacenja, medjutim pocelo je da mi prija kako mi stoji u poslednje vreme 😁

A post shared by Filip Reljic (Relja) (@filiptattoo) on Feb 11, 2020 at 4:39am PST

- Naravno da ne pravim lažne profile koji pljuju Milicu Kemez, niti podržavam iste. Bavim se svojim životom i okrenut sam potpuno tetoviranju i sopstvenoj promociji. Nema potrebe da rasipam energiju i pažnju na ljude koji mi nisu bitni - rekao je Filip kratko i jasno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.