ISPLIVALA FOTOGRAFIJA STARA 12 GODINA! JOŠ TAD SE OSEĆALA HEMIJA! Darko Lazić i Barbara u PRISNOM ZAGRLJAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 17:05

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA STARA 12 GODINA! "JOŠ TAD SE OSEĆALA HEMIJA!" Darko Lazić i Barbara u PRISNOM ZAGRLJAJU

Njihovo poznanstvo traje godinama...

U poslednje vreme, turbulentan ljubavni život Darka Lazića jedna je od glavnih tema razgovora.

Podsetimo, otkako je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, često ga dovode u vezu s koleginicom Barbarom Bobak koja je sada još "podgrejal" priče - najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Ona je pokazala kako je „hemija među njima” bila primetna još 2009, fotografijom iz te godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazić je, s druge strane, ubrzo uvrstio tu objavu među svoje "storije" pa izazvao pravu lavinu komentara.

- I 2009. godine se videla ta hemija - piše uz staru, ali i jednu noviju fotografiju i nekoliko emotikona smeha do suza.

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Da li zaista postoji nešto više od višegodišnjeg prijateljstva između Barbare i Darka ili je ovo ironična objava, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.