Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 16:04

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA! "NE DAM JA NA TEBE!" Zola nakon BURNE PROŠLOSTI sa Miljanom Kulić, ponovo u LJUBAVI?

Au! Kada Miljana sazna za ovo...

Miljana Kulić, bila je u burnoj vezi skoro dve godine sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je pre par nedelja napustio "Zadrugu".

Pred izlazak on je odlučio da nema ništa sa Miljanom, te istrajao u svojoj nameri da se ne miri sa njom do napuštanja rijalitija.

Sada, nekoliko nedelja nakon njegovog izlaska, Zola je aktivan na društvenim mrežama, pa je tako objavio i fotografiju, koja je zagolicala maštu mnogih, da posumnjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se Lazar zaljubio.

- Ne dam ja na tebe - bila je pesma koja mu je posvećena od pevača Dade Polumente, a devojka na fotografiji drži krofnu u obliku srca, koju je namenila Lazaru.

Da li je ovo nova ljubav i Zola je definitivno završio svaku priču sa Miljanom, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.