ISPLIVALA FOTKA S JAHTE! Bebi Dol je venčavao OVAJ PEVAČ, a muža je sve do sad KRILA KAO ZMIJA NOGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 14:29

ISPLIVALA FOTKA S JAHTE! Bebi Dol je venčavao OVAJ PEVAČ, a muža je sve do sad KRILA KAO ZMIJA NOGE!

Malo ko zna da je pre njega bila u romansi sa Masimom Savićem.

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, već godinama se ne pojavljuje na velikim ekranima, ali se često može sresti po beogradskim klubovima, gde nastupa kao Dj.

Ona je jedna od retkih pevačica koja je uspela da svoj emotivni život sakrije od očiju javnosti i da uvek u prvom planu bude njena karijera.

Ono što je poznato jeste da je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi sa pokojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Masimom Savićem, a da je već godinama u braku sa izvesnim Aleksom Todorovićem.

A post shared by Estradni Miks (@estradni_miks)

Pevačici je godinama išlo od ruke da svog izabranika sakrije od očiju javnosti, a sada je na jednoj Instagram stranici osvanula fotografija njih dvoje na jednoj jahti.

Fotografija je stara nekoliko godina, a pevačica je svojevremeno dala jednu izjavu u kojoj je pričala o njemu u kojoj je istakla da su se zabavljali pet godina, a onda su 2014. napravili venčanje, na kom im je kum bio pevač Oliver Mandić.

- Moj muž se zove Aleks Todorović. Rođen je i odrastao u Los Anđelesu, baš u opštini Holivud. Tamo je završio studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika. Devedesetih je prvi put na duže došao u Beograd, gde je zbog poznavanja jezika i zemlje bio dopisnik za nekoliko novinskih, redakcija uključujući "Dejli Telegraf'" - rekla je Bebi jednom prilikom za "Gloriju", prenosi "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.