ISPLIVALA FOTKA - Dragana Mitar smuvala KRINIMALCA? Iz pritvora pravo kod bivše zadrugarke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 12:48

ISPLIVALA FOTKA - Dragana Mitar smuvala KRINIMALCA? Iz pritvora pravo kod bivše zadrugarke (FOTO)

Odmah se pohvalila na Instagramu

Dragana Mitar, bivša rijaliti učesnica, smuvala se sa Markom Guzijanom koji je pre nekoliko dana izašao iz pritvora, kako pišu domaći mediji, a ona je to i potvrdila na svom Instagram profilu.

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Mitrova je bez blama objavila nekoliko fotografija na društvene mreže sa opasnim momkom, a potom i video kako se ljube i sedi mu u krilu. Mnogi nisu ni pretpostavili o kome se radi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, Marko Guzijan, zvani Mali Cuner, mladi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

Mali Cuner se sumnjiči da je 2. januara oko dva sata noću u klubu "Kasina" napravio incident tako što se najpre popeo na binu, pokušavajući da se približi pevačici Jeleni Karleuši dok je nastupala.

Obezbeđenje je potom, kako se navodi, reagovalo i Guzijana udaljilo sa bine, kako ne bi ometao nastup.

On je tada, kako se navodi, negodovao i članovima obezbeđenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba, ušao u automobil i zaleteo se u izlog poslastičarnice "Gram", koja je u okviru kluba "Kasina".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.